Jungle Dyr – Liste over Jungle Animals

En jungel er et område med tett vegetasjon preget av intens konkurranse og kamp for overlevelse mellom jungelen dyrearter. Om 57 prosent av artene av levende ting på planeten lever i jungler. Dyr bor alle i området, men mer enn halvparten av levende dyr på denne planeten er funnet i regnskogen. Jungle dyr er stadig involvert i kamper for å sikre deres overlevelse. Motstridende til det mange tror at dyr betyr bare pattedyr, i virkeligheten, dyreriket, eller “Animalia” også omfatter krypdyr, fugler og insekter. Jungelen dyrene listen er dominert av predatorer som hjelper i å sikre en god balanse i økosystemet ved å spille en aktiv rolle i næringskjeden. Å vite hva slags dyr lever i jungelen kan hjelpe oss til å forstå jungelen økosystemet og behovet for å bevare det.

Dyr A til Z List, The jungelen på denne planeten er full av ville dyr, som varierer i utseende, habitat, matvaner etc. Kompilering en jungel dyr liste er en tøff oppgave, med tanke på at hvert dyr tilhører en art eller sub- arter. Her er en alfabetisk liste over dyr som lever i en jungel.

Aardvark; Aardvarks er nattaktive dyr innfødt til det afrikanske kontinentet. Rundt 43-53 inches i lengde, aardvarks veier mellom 110-180 kg. De tilbringer mesteparten av dagen med å sløve i hulene sine og dro ut på leting etter mat etter solnedgang. Oftest de spiser termitter, med sine 12 tommers spesialdesignede tungen hjelpe dem til å trekke termitt fra haugene.

Antelope, antiloper er drøvtyggere pattedyr hører til Bovidae familien. Antiloper sport uforgrenede horn som aldri skur. Antiloper er delt inn i rundt hundre arter, basert på varierende habitat og utseende. Rundt 90 av disse artene er innfødte i Afrika. Noen av de som vanligvis finnes arter av antiloper er rådyr Arabian Oryx og Dorcas innfødte til arabiske halvøy, Chinkara og Blackbuck innfødte til India, tibetansk antilope og Saiga antilope opprinnelig fra Russland og Sørøst-Asia.

Armadillo, Armadillos er placentale pattedyr, typisk preget av en læraktig skall rustning på baksiden. Armadillo er et spansk ord, bokstavelig talt betyr «lille pansrede en ‘. Dette pattedyr har ulike arter med lengder varierende mellom 5-59 inches, og vekt mellom 3 oz til 120 lbs. Disse lat dyrene sover i hulene sine for ca 16 timer i døgnet og tilbringe resten av tiden jakt og fôring på biller, maur, termitter og andre insekter.

Bavian; Det er 5 arter av bavianer, nemlig, Hamadryas bavian, Guinea bavian, Olive bavian, gul bavian og Chacma bavian. Deres størrelse varierer avhengig av art, med den største arten blir 47 inches i lengde og veier 90 kg. Altetende i naturen, spiser de frukt, gress, frø, bark, røtter, samt kjøtt. Noen arter er observert å spise fugler, gnagere, samt unge av større pattedyr, som antiloper.

Bears; Bears er pattedyr som tilhører den Ursidae familien, funnet over den nordlige halvkule, samt noen deler av sørlige halvkule. Det er åtte arter av bjørn, med fremtredende artene er den Svartbjørn, brunbjørn, grizzly bjørn, Giant Panda etc. Med unntak for isbjørnen, som er fullstendig kjøttetende, og Giant Panda, noe som er helt planteetende, alle andre arter av bjørn er altetende i naturen.

Bison, Bisons er medlemmer av Bovinae sub-familien, innfødt til amerikanske og europeiske kontinent. Det er to levende arter av bisons, nemlig den amerikanske bison og den europeiske bison. Den amerikanske bison er rundt 7 til 11,5 fot lang og veier mellom 930-2200 kg, mens den europeiske bison er ca 10 fot lang og veier 660-2000 kg. Bisons er planteetende i naturen, for det meste fôring på gress i slettene.

Cheetah; Cheetah regnes som den raskeste dyret på land, på grunn av sin evne til å klokke en hastighet på 0 – 60 miles per time, på bare tre sekunder. Den kan vokse opp til en lengde på 3.5 til 4.5 m, og veier 77-143 kg. Selv om det antas at det er rundt seks sub-arter av en gepard, er taksonomi av disse artene ennå ikke er løst. De to mest fremtredende sub-arter av Cheetah er de asiatiske gepard, finnes i Asia og nordlige områder av Afrika, og Northwest afrikanske Cheetah innfødt til de vestlige regionene i Afrika. Dette kjøttetende dyret jager i dagslys og for det meste lever på planteetere i omgivelsene.

Sjimpanse; sjimpanser er intelligente dyr, som deler 98% av genetiske blåkopi av mennesker. Disse artene kan tilpasse seg ulike habitater, fra tett skog til åpne gressletter. De kan vokse opp til en høyde på 4 til 5,5 meter og veie mellom 70 til 130 lbs. Oftest de spiser planter, men til tider har de også blitt observert å spise insekter og åtsler. Selv om de går på alle fire mesteparten av tiden, kan de også stå oppreist og gå i den posisjonen.

Cougar, The Cougar, også kalt puma, fjelløve eller Panther, er en av de mektigste rovdyr i Amerika. Cougars finnes i mange deler av kontinentet, fra skoger i Canada til sumpene i Florida. Dette dyret som kan vokse til en lengde på ca 3.25 til 5.25 m, veier ca £ 136. Disse bakholdsangrep rovdyr feed på store byttedyr som elg, ville hester, White-tailed deer, beltedyr osv. Det er et ikke-scavenging dyr, noe som betyr at den ikke lever av åtsel, men bare spiser byttet den har drept.

Coyote, Coyote, eller prærie ulv, er altetende pattedyr innfødt til det meste av Nord-Amerika. De kan bli opptil 37 inches og veier mellom 20 og 50 lbs. Coyotes meste jakter i flokk og få ned dyr som er større enn dem selv. Oftest de spiser insekter, slanger, frukt, gress og kadaver, men noen ganger til angrep på den unge av andre pattedyr. De er veldig gode svømmere også.

Hjort; Et rådyr er en drøvtygger pattedyr som tilhører Cervidae familien av dyr. Nesten alle mannlige hjortedyr vokse og kaste horn noensinne år. Dette skiller dem fra dyrene med faste horn som antiloper. Elgen, innfødt til Nord-Amerika og Europa, er den største arten av hjort, mens Pudu, innfødte til Sør-Amerika, er den minste arten. Andre fremtredende arter av hjort er reinsdyr, innfødt til Nord-Amerika og White-tailed deer, hører hjemme kontinenter av Nord-og Sør-Amerika.

Elephant, Elefanter er de største landpattedyr på planeten Jorden. Disse dyrene er bredt delt inn i to sub-typer, den afrikanske elefanten, innfødt til Afrika og den asiatiske elefanten, hører hjemme i Asia. Afrikanske elefanter, med en høyde på 8,2 til 13 fot og vekt på 5.000 til 14.000 lbs, er de største landdyr på planeten. Asiatiske elefanter er relativt mindre, med en høyde på 7 til 12 meter og en vekt mellom 6500 til 11.000 pounds.

Fox; En rev er en liten eller mellomstor canid, idrett en lang smal snute og en buskete hale. Det er 37 identifiserte arter av dette dyret, spredt over hele verden. Native til nesten alle kontinenter, er rødreven den vanligste arter av rev. Fennec rev, den minste av reven arten, vokser til en lengde på ca 9,5 til 16 inches, og veier mellom 2.2 til 3.3 kg. Disse altetende skapningene lever av bær, frukt, fisk, fugler, gnagere, kaniner, reptiler osv.

Giraffe, Giraffe, en drøvtygger pattedyr, hører hjemme i Afrika. Det er den høyeste av alle levende dyr på planeten, med en gjennomsnittlig høyde på 14 til 17 fot. En voksen hann giraff veier ca £ 2630, mens den kvinnelige motstykke veier £ 1,830. Utvalget av dette dyret sprer seg fra Tsjad til Sør-Afrika. Oftest funnet på gressmarker, de venture inn i områder med tett vegetasjon i tilfelle mangel på mat.

Gorilla, Gorillas, hjemme i Sentral-Afrika, er den største levende primater på planeten. Disse bakken bolig arter av Hominidae familien er planteeter i naturen. Det nøyaktige antallet gorilla arter er diskutabel, men den vanligste funnet gorilla artene omfatter Western lavereliggende gorillaer funnet i Kamerun, Kongo, Angola og Ekvatorial-Guinea, og Mountain Gorilla funnet i Rwanda, Uganda og Kongo.

Hedgehog; Et pinnsvin er en kjøttetende pattedyr sportslig et lag med stive, skarpe pigger, hører hjemme i Asia, Europa og Afrika. Pinnsvin oftest lever av mark, insekter, snegler, tusenbein, mus, frosker og slanger. Selv om deres synet er svakt, de har en sterk følelse av lukt og hørsel. Pelsen til stive, skarpe pigger hjelper dem til forsvar mot rovdyr. Hvis angrepet de ruller til en ball, bedrar rovdyr.

Flodhest, Hippopotamus er en planteetende pattedyr innfødt til det afrikanske kontinentet. Den er preget av sin enorme størrelse, enorm munn med store tenner og stubby ben. Flodhester er rangert som nummer tre på listen over jungelen dyr i henhold til deres vekt. Disse aggressive skapninger regnes som den mest grusomme av afrikanske dyrelivet. Finnes i overflod på en gang, i dag er de kjemper for sine grunnleggende overlevelse, på grunn av overdreven krypskyting og tap av habitat.

Hyene, The hyene er et kjøttetende pattedyr native til kontinentene Asia og Afrika. I dag er det fire arter av hyenene, den stripete hyenene, Brown hyene, den flekkete hyene og Aardwolf. Disse dyrene har en sterk kjeve og like sterke fordøyelsessystem som hjelper dem til å spise og fordøye selv de tenner og bein av byttet sitt.

Jaguar, The jaguar er den eneste arten av Panthera slekten finnes i de amerikanske kontinentene. Det er den tredje største katten i verden og en av de mest fremtredende rovdyr blant tropiske regnskogen dyr. Dyret ligner i stor grad en leopard, men en nærmere titt skiller den fra leopard på grunnlag av sin store bygget. Utvalget av denne ensomme jakt stilk-og-lur predator spenner over områder som spenner fra tett skog til åpent terreng. Den jaguar har en av de mektigste biter blant katter. Det kan pierce sine skarpe tenner rett igjennom skallen på byttedyret.

Koala Bear, Selv om det er referert til som Koala bjørn, er dette Pouched pattedyret faktisk ikke en bjørn. Dette pungdyr bærer sin unge en i posen i 6 måneder etter fødselen. Koalabjørner er innfødt til østlige Australia. Koalabjørner kan veie ca 20 kg. De lever av eukalyptus blader og knapt komme ut fra disse trærne. De kan bo uten vann i flere dager, utlede den nødvendige mengden av fuktighet fra eukalyptus blader. De tilbringer atten timer av dagen sover.

Lemur, Lemurer, innfødt til Madagaskar Islands, tilhører en gruppe primater kjent som Strepsirrhines. De blir stort sett preget av store, reflekterende øyne og klagende skrik. De fire familier av lemurer omfatter 99 arter og deres sub-arter. En slik art er den Aye-aye, som idrett gnager-lignende tenner og en lang langfinger. Vokser til en lengde på 12 til 15 inches og veier 5,5 kg, er Aye-Aye verdens største nattlige primas.

Leopard, The leopard, den minste av de store kattene, er innfødt til det sørlige Asia og Afrika. The Snow Leopard, funnet i fjellområder i det sentrale Asia, veier mellom 60-120 kg og vokser til ca 4 til 5 ft i lengde. The Clouded leopard, som finnes i sørøst-Asia, veier mellom 33-50 kg og vokser til omtrentlig lengde på 2 til 3 fot En leopard er oftest preget av sin hurtighet og evne til å klatre, noe som viser seg å være nyttig trekk når det gjelder jakt i gressletter og fjellområdene.

Løve, Lions er rovfisk katter, en gang fant over hele verden, men i dag begrenset til Savanna grassletter i Afrika og Gir skoger i Gujarat, India. Disse dyrene er for det meste preget av en manke i det mannlige arter. En afrikansk Lion vokser til ca 04.05 til 06.05 fot i lengde og veier 265-420 kg, mens den asiatiske løven veier ca 300-500 kg. Å være kjøttetende i naturen, løver meste lever av andre planteetere.

Lynx Katter, Gaupa er en ensom katt native til kontinentene av Nord-Amerika, Europa og Asia. Det er fire sub-arter av gaupe katter, røyskatt funnet i Nord-Europa og Asia, kanadiske gaupa funnet i Canada og Alaska, iberiske gaupa innfødt til iberiske halvøy i det sørlige Europa og Bobcat funnet i Canada, Mexico og det kontinentale USA. Størrelsen varierer med sub-arter, med vekter fra 30 til £ 70.

Mongoose, Mongoose er kjøttetende pattedyr innfødte til de fleste deler av Afrika, sørlige Asia og iberiske halvøy. Selv om de fleste av Mongoose artene er terrestriske, noen er akvatisk mens noen foretrekker tretoppene. Deres størrelse og vekt varierer også etter arten, med lengder varierende 7-25 inches og vekt fra 12 oz til 11 lbs. De fleste lever av mark, insekter, gnagere, fugler, frosker og krypdyr.

Monkey; Monkeys er Cercopithecoid eller Platyrrhine primater finnes over hele verden. I dag er det rundt 264 arter av aper på planeten. Monkeys er vanligvis differensiert fra apene på grunnlag av halen. Størrelsen og vekten av ape arter varierer. Det pygmy Marmoset ligger omtrent 5 til 6 inches høy og veier mellom 4 og 5 oz, mens Mandrill er 3,3 m høy og veier omkring 77 kg. Selv dietten varierer avhengig av arten, med noen arter livnærer seg på frukt, blader, frø, nøtter, blomster, egg og små insekter.

Rød Panda, The Red panda er en planteetende pattedyr innfødt til Himalaya, Nepal, Sentral-Kina og Burma for å være presis. Disse skapningene er Crepuscular i naturen, som betyr at de mest aktive i skumringen og soloppgang. En rød panda vokser til en lengde på 20 til 26 i og veier mellom 12 og 20 lbs. De fleste ofte sett på som livnærer seg på bambus, Red Pandas også gjestebud på frukt, eikenøtter, røtter og egg. Red Panda har blitt erklært som en truet art, med bare noen få tusen individer igjen.

Neshorn, Rhinoceros, mest omtalt som Rhino / neshorn, er medlemmer av Rhinocerotidae familien hjemme i Asia og Afrika. De tre arter av Rhinoceros innfødt til Asia er Javan, Sumatra og indiske Rhinoceros, mens de to hører hjemme i Afrika blir Black Rhinoceros og hvite neshorn. Av de fem Rhino artene tre arter, nemlig Black, Javan og sumatriske Rhino, er kritisk truet. Neshorn veier mellom 1500-4500 kg. International krypskyting mafia er den største trusselen mot deres eksistens.

Skunk; Skunks er altetende pattedyr, for det meste finnes i Amerika, særlig preget av deres forsvar mekanisme, hvor de spray fryktelig smelling oljeaktig væske som produseres av kjertler under halen. Det er veldig vanskelig å bli kvitt denne lukten. Skunks er rundt 8-19 inches lang og veier mellom 7 oz til 14 lbs. Selv om nesten alle skunks er funnet i amerikanske kontinenter, de siste tillegg til familien, den asiatiske stanken grevlinger, er innfødt til Asia.

Tiger; Tigeren er en forplikte rovdyr, native til de fleste deler av det asiatiske kontinentet. Selv om størrelsen varierer avhengig av art, kan en gjennomsnittlig tiger vokse opp til 13 fot og veier opp til 660 lbs. Det er seks levende sub-arter av tigeren, nemlig Bengal tiger finnes i India og Bangladesh, Indochinese tiger funnet i Kina, Thailand, Kambodsja, Laos og Vietnam, Malayan tiger funnet sør for Malayahalvøya, fant sumatriske tiger på Sumatra Island i Indonesia, fant sibirsk tiger i Øst-Sibir og Sør-Kina tigeren funnet i det sørlige Kina. Det er den apex predator i næringskjeden, og lever på en rekke planteetere alt fra hjort til en vannbøffel.

Wild Dogs, Wild hunder er pattedyr som tilhører den Canidae familien, som ligner hunder, men samtidig skiller seg fra sjakaler og ulver. Afrikanske villhunder er innfødt til åpne slettene i det afrikanske kontinentet. Disse hjørnetenner er 29,5 til 43 tommer i lengde og veie mellom 39,5 til 79 lbs. Australsk ville hunder, også kalt Dingo, innfødt til Australia, er 19-23 inches høy og veier ca 50-55 kg. Wild hunder oftest jakter i flokk, noe som tillater dem å få ned dyr større enn dem selv i størrelse, for eksempel wildebeests.

Wolverine, Jerven er et kraftig jungel dyr, som minner om en bjørn. Økende til ca 26-34 inches i lengde og veier mellom 24-40 kg, er det største medlemmet av røyskatt familien. Rekkevidden er spredt over det meste av den nordlige halvkule, i Nord-Amerika, Europa og Russland. Å være altetende i naturen, jerv lever av planter, bær, smågnagere, kaniner samt åtsel.

Wolves, Wolves er de største medlemmene av hunden familien, innfødt til Eurasia og Nord-Amerika. Wolf er regnet som en av de farligste artene av dyreriket. De oppnår en lengde på ca 36-63 inches og veier mellom 40 og 175 pounds. De oftest jakter i flokk, og har en tendens til å få ned byttet doble størrelsen.

Sebraer, Zebras er pattedyr kjennetegnes av karakteristiske sorte og hvite striper, hører hjemme i Afrika. Dyret står 3,5 til 5 m høy og veier 440-990 kg. Disse planteetere er oftest sett i flokk og deres primære kosthold er gress. Det er tre sub-arter av sebraer, Plains sebraer funnet i Sørvest-Afrika, Grevy’s sebraer funnet i Kenya og Etiopia og Mountain sebraer funnet i Angola, Namibia og Sør Afrika.

Andre da disse, listen over pattedyr funnet i jungelen er ekorn, flaggermus, kaniner osv. 1100 kjente arter av flaggermus form rundt 20 prosent av alle levende pattedyr. Selv om pattedyr, flaggermus bruker det modifiserte forelimbs som vinger til å fly. Ekorn finnes over hele Asia, Afrika, Amerika og Europa, med noen arter endemiske til en bestemt region, for eksempel indiske Giant ekornet funnet i Sør-Asia. Det er mange fascinerende fakta om pattedyr som fortsatt er ukjent for mannen.

Liste over Jungle Birds; Det finnes rundt 10.000 arter av fugler finnes over hele verden, alt fra 2 “Hummingbird til 8 ft Ostrich. På grunn av de varierte naturen i jungelen, mange fugler velge det som leveområde. Ulike typer fugler er kategorisert i en annen rekkefølge, nemlig, Falconiformes, Galliformes Strigiformes, Coraciiformes og Piciformes.

Coraciiformes, The fugler Coraciiformes For det meste er preget av tre frem peke tærne. Selv om rundt 90 prosent av denne gruppen består av ulike arter av kingfishers, består også av fugler som bee eaters og hornbills. The Puerto Rico Tody er den minste fuglen i denne gruppen, som veier mellom 5-6 gm, mens den sørlige bakken-Hornbill er den største fuglen, som veier 4,8 til 13,6 kg.

Falconiformes, Falconiformes er preget av kraftig hekta nebb, sterke ben, raptorial klør og lange og ganske brede vinger, noe som hjelper disse fuglene i svevde høyt på himmelen. Gruppen består av ca 290 arter av dagaktive rovfugler, som falker, ørner og gribber. Den minste fuglen i denne gruppen er svart-thighed falconet, som finnes i Thailand, Malaysia og Indonesia, som måler 5,5 i, veier 1 oz og har et vingespenn på 10,3 inches, mens den største arten i denne gruppen er Cinereous gribb, innfødt til Europa og Asia, som måler 46 i, veier £ 31, og har et vingespenn på 10 fot Vultures er scavenging fugler fôring meste på døde skrotter. Noen arter som Bald Eagle og kongeørn er funnet i USA.

Galliformes; Galliformes er preget av sin traust bygd og deres korte tykke regninger. De fleste av disse fuglene er planteetere med unntak av noen få som er altetende. Deres spesialdesignede regninger hjelpe dem til grovfôr på bakken å spise røtter, andre plantematerialer og insekter. Det finnes rundt 250 arter av disse fuglene som inkluderer kalkuner, vaktler, fasaner og rype. The ruffed rype, en av de arter av rype er staten fuglen i Pennsylvania. Den minste fuglen blant galliformes er den asiatiske Blue Vaktel, som måler 5 i og veier mellom 1 til 1,5 oz, mens den største er nordamerikanske Wild Turkey som måler 47 i og veier 30 kg.

Piciformes, The piciformes rekkefølgen av fugler består av seks familier av trelevende fugler som spetter og toucans. Denne gruppen har ca 400 forskjellige fuglearter, hvorav halvparten består av ulike underarter av hakkespett. De fleste av disse fuglene er insektetere, men noen fugler, for eksempel skjeggfuglar og toucans, røkter på frukt. Rufous Piculet, er den minste fuglen, mens Black-mandibled tukan, en av den tropiske regnskogen fugler, er den største fuglen i denne gruppen.

Strigiformes; Strigiformes består av rundt 200 arter av nattlige rovfugler, finnes over hele verden, unntatt Antarktis og Grønland. Gruppen består for det meste av ulike arter av ugler. Disse nattjagere oftest beiter på små pattedyr, insekter og andre mindre fugler. Å ha et vingespenn på ca 6,6 fot, er den eurasiske Hubro den største arten i denne rekkefølgen. Disse fuglene har tilpasset seg til ulike miljøer, inkludert tundraen skogene i arktiske, som er hjem til snøugle eller Great White Owl eller Arctic Owl.

Insekter og andre leddyr funnet i Jungle, Insekter er leddyr som har to antenner, sammensatte øyne, tredelt kropp og tre par bein. Som alle andre leddyr, har de en hard exoskeleton, men andre egenskaper som tre par bein skiller dem fra andre leddyr.

Maur, Maur er sosiale insekter preget av albue antenner og en node som struktur. Det er cirka 12.000 kjente arter av maur spredt over hele verden bortsett fra kontinentet Antarktis, og noen avsidesliggende øyer. Den mest fremtredende artene er Carpenter maur, Weaver maur etc.

Bier, Bier er flygende insekter, er kjent for produksjon av honning og bivoks. De danner en viktig del av økosystemet ved å tilrettelegge for pollinering. Det er rundt 9 familier av bier, som beløper seg til rundt 20.000 kjente arter spredt over hele verden, unntatt Antarktis. Av ni bee familier, bier som tilhører fire familier er nattaktive i naturen.

Biller; Billene er insekter med det største antall kjente arter i dyreriket. Selv om det er 350 000 kjente arter av biller, eksperter anslår et tall på 5 til 8 millioner arter. De danner om lag 40 prosent av alle beskrevet arter av insekter. Disse insektene kan overleve i nesten alle naturtyper, med unntak for de polare områdene. Cockchafer, Tiger bille, Bombardier bille, Colorado potet bille er noen fremtredende arter av biller.

Sommerfugler; Sommerfugler er insekter som tilhører den Lepidoptera orden, for det meste preget av ulike mønster av fargede vinger og deres uvanlige livssyklus. Larven form av disse insektene tilhører Lepidoptera orden er kjent som larvene. Sommerfugler er bredt preget inn i tre grupper, dvs. sanne sommerfugler, skippere og møll-sommerfugler. Swallowtails, hvite, Metalmark sommerfugler, Brush-footed sommerfugler er noen kjente sommerfuglarter.

Øyenstikkere, Dragon fluer er rov insekter med avlange kropper, med store mangefasetterte øyne og to par gjennomsiktige vinger. Hvis du vil vite hva spiser øyenstikkere gjør, er svaret at de spiser andre insekter som mygg, maur og sommerfugler. Black-tailed Skimmer, Common Hawker, Common Threadtail, Navy Dropwing er noen kjente arter av øyenstikkere.

Møll; En sommerfugl er et insekt som tilhører Lepidoptera rekkefølgen på insekter, som ligner en sommerfugl. Det finnes rundt 150.000 til 250.000 identifiserte arter av møll, med tusenvis av arter foreløpig ikke beskrevet. Selv om de fleste av disse artene er nattaktive, er det noen Crepuscular og daglig arter av møll.

Termitter, termitter er sosiale insekter som beiter på dødt plantemateriale som tre og blad søppel. Det er 2600 identifisert og 4000 estimert arter av termitter. Som maur, selv termitter lever i grupper kjent som kolonier. Noen ganger termitt tuer, også kjent som maurtuer, skapt av disse insektene kan være så høye som 30 meter

Veps, en veps er en rov insekt som kan fly og brodd. Disse insektene sport en Stinger, og membran for-vinger og bakben-vinger. Vepsene er grovt kategoriseres i to grupper, ensomme veps og sosiale vepser. Når larvene, disse insektene er parasitter, men når de vokser til voksne stadiet de bare lever av nektar.

Andre terrestriske leddyr funnet i jungelen er skolopendere, tusenbein, skorpioner, er Spiders osv. Disse leddyr ofte forvirret insekter grunn exoskeleton sine, men teknisk sett er de ikke insekter som de ikke oppfyller de tre par eller seks bein karakteristisk for insekter.

Tusenbein, skolopendere er en av de største virvelløse rovdyr på land. Deres kropp er delt inn i flere segmenter, med hvert segment har et par ben. De har også et par gift klør, som oftest brukt til å lamme byttedyr. Tusenbein, er alt fra noen få millimeter til rundt 30 cm finnes i en rekke forskjellige habitater, inkludert arktiske regionen. Selv om bare 3000 arter av skolopendere er beskrevet, er det anslått at det finnes rundt 8000 arter i hele verden.

Tusenbein, tusenbein er leddyr som ligner tusenbein, men de har to par bein på hvert segment. Det er rundt 115 familier av tusenbein, som beløper seg til rundt 10.000 arter spredt over hele verden. I motsetning til skolopendere som er rovdyr, tusenbein lever av råtnende løv og annet dødt plantemateriale. Giant afrikanske tusenbein er den største arten av tusenbein i verden.

Scorpions, Scorpions er rov leddyr som tilhører klassen Arachnida, finnes over hele verden, unntatt Antarktis og New Zealand. Det er ca 2000 arter av skorpioner i verden. De oftest hemme områder med temperaturer fra 68 ° C til 99 ° C, men i noen tilfeller kan overleve mye mer ekstreme temperaturer. Disse nattdyr meste feed på mindre leddyr og insekter.

Edderkopper, Edderkopper er leddyr med åtte bein og en modifisert Chelicerae som fungerer som et monument, å injisere gift. Disse skapningene er funnet over hele verden unntatt i Antarktis. Det er rundt 109 familier av edderkopper i verden, til sammen ca 40 000 arter av edderkopper. Den største edderkoppen er Goliat Bird-spising Spider, innfødt til søramerikanske regnskogene, med en etappe spenn på 10 inches og vekt på ca 4 gram.

Krypdyr i Jungle, The jungeldyr i ufullstendig uten inkludering av reptiler, som utgjør en viktig del av jungelen økosystemet. Disse reptiler varierer fra slanger til krokodiller. Disse luft dyrene er preget av en hud full av skalaer.

Alligator, Alligators er vannlevende krypdyr innfødte bare til USA og Kina. Det er to arter av krokodiller, den amerikanske Alligator, som finnes i USA og den kinesiske alligator, funnet i Kina. En amerikansk alligator kan vokse opp til 13 fot i lengde og veier ca 800 kg. Den kinesiske Alligator er mye mindre enn sine amerikanske motstykke, oppnå en lengde på 7-8 fot Disse reptiler feed på hjort, mindre krokodiller, pantere og svart bjørn.

Crocodile; Krokodiller er store vannlevende krypdyr som finnes i hele kontinentene Asia, Afrika, Australia og både Amerika. Selv om de fleste ofte de er funnet i ferskvann organer som elver, innsjøer, våtmarker, etc. krokodiller er også kjent for å hemme brakkvann organer. Noen arter av krokodiller som Saltwater krokodille kan vokse opp til en lengde på 20 fot Disse kraftige reptiler lever av fisk, andre reptiler og pattedyr.

Øgler, Lizards er Squamate reptiler funnet over alle kontinenter unntatt Antarktis. De er differensiert fra andre medlemmer av Squamate familie ved sin øyelokkene og externals ører. Det er over 5000 arter av firfisler alt fra noen få cm lang Leopard Gecko til 9 fot lange Komodo Dragon. The Komodo Dragon, innfødt til Indonesia, er den største av lizard arter og er også giftige i naturen.

Slanger, Slanger er beinløse krypdyr, preget av mangel på øyelokkene og ytre ører, finnes over hele verden unntatt Antarktis. Det finnes 15 anerkjente familier av slanger, bestående av ca 2900 arter, alt fra 10 cm lang tråd slange til 20 ft Anaconda. Selv om de fleste av slangearter er ikke-giftige, arter som King Cobra, innfødt til Sørøst-Asia og deler av India og Diamondback Rattlesnake, innfødt til Nord-Amerika, er meget giftige arter som kan drepe et menneske med et enkelt bitt. Det finnes ulike typer slanger i dyreriket. Snakes oftest svelge deres byttedyr hele. Big slanger liker pytonslanger er kjent for å svelge dyr som hjort.

Turtles, Turtles er reptiler of Testudines orden, preget av et hardt skall som dekker, som fungerer som et beskyttende skjold. Det er ca 300 levende arter av skilpadder funnet over hele verden. Land skilpadder, oftest kalt tortoise, er planteetere, har klorte elefant-liknende lemmer. Y finnes over hele verden bortsett fra i Australia og Antarktis. Den minste skilpadde er Speckled Padloper Tortoise, innfødte til Sør-Afrika, som måler rundt 3 inches i lengde og veier ca 4,9 gram, mens den største skilpadden er Galápagos skilpadde, noe som kan vokse opp til 4 m og veie £ 600.

Dette var en liste over dyr som lever i jungelen. Det er noen dyr som er endemiske til bestemte skoger, som Giant blad frosken, en frosk hører hjemme i Amazonas regnskoger. I tilfelle av enkelte dyr, forskjellige arter lever i ulike habitater. Det finnes tusenvis av arter og underarter av dyr, så mye at hvis du begynner å skrive i jungelen dyrene navn, vil listen over jungelen dyr fortsette og fortsette. Noen av dere har kanskje ikke engang hørt navnet på noen jungelens dyr er nevnt her. Mange dyrearter har allerede blitt utryddet, mens noen er kritisk truet. Vi må ta

;